Video

Obdelava video posnetkov in izdelava video animacij

Poskrbimo tudi za vaše video vsebine. Na nas se lahko obrnete, če želite vaše posnetke:Zasnova in izdelava multimedijske vsebine

  • enostavna ali zahtevnejše obdelati,
  • izrezati na krajše dele, ki so primerni za objave na popularnih omrežjih kot je facebook
  • opremiti vaše posnetke z pripisi ali podnapisi,
  • izdelati uvodno ali odjavno špico;

Izdelava video animacij 

V današnjem času je pojavljanje na družbenih omrežjih obvezno, še posebno na najbolj priljubljenih dveh Facebooku in Instagramu. Samo pristotnost žal ni dovolj ampak je potrebno biti aktiven, saj drugače ta omrežja ne prinesejo nikakršnega dometa in poslednično tudi ni željene konverzije.

Obiskovalci teh omrežij ob poplavi vsebin in objav zasičeni, zato opazijo in se odzovejo samo na tiste, ki jih res izstopajo. Zato je pravi način predstavitve kratka video animacija. To je postal priljubljen in inovativen način predstavitve vašega posla oz. storitve.

Pomembno pa je tudi vedeti, da ima vodilni brskalnik Google zelo rad video vsebino na spletni strani in vsaka taka dodatna video vsebina pomaga pri SEO optimizaciji spletne strani. S pomočjo video vsebine boste povečali organski promet na vaši spletni strani in si tako povečali možnost za sklenitev novega posla.

Primer predstavitvenega videa

Uporabite obliko predstavitvenega videa in na dinamičen način predstavite vaši publiko kaj ponujate. Taka vsebina bo tudi popestrila klasično tekstovno predstavitev na vaši spletni strani.

Primer animiranega loga in predstavitvenega videa

Iz vaših objav naredite prepoznavno znamko tako, da logo animiramo in ga uporabite kot najavo oz. uvodno špico za začetek ali konec vaših videoposnetkov. Med posnetkom z različnimi pripisi obvestite vaše gledalce ali jih povabite k določenim dejanjem. Na ta način lahko komunicirate z vašo publiko.