Storitve

Oblikovanje in razvoj spletnih strani

Oblikujemo in izdelamo enostavno spletno predstavitev, ciljno stran (landing page), kompleksno spletno mest z sistemom za urejanje vsebine (CMS sistem Wordpress) ali spletno trgovino (sistem Woocommerce).

Preberite več..

Obdelava video posnetkov in izdelava video animacij

Za vas uredimo in opremimo video posnetke. Po naročilu izdelamo tudi enostavne ali kompleksnejše video animacije, uvodne špice, napovedi, voščilnice...

Preberite več..

SEO Optimizacija spletnih strani

Pomagamo vam pri SEO optimizaciji spletne strani, da se bo vaše spletno mesto znašlo na prvih mestih pri iskalnih rezultatih na spletnih brskalnikih in boste prejeli organski promet.

Preberite več..

Oglasne pasice in oglaševanje

Pomagamo vam pri izdelavi privlačnih oglasnih pasic v skladu z zadnjimi trendi in pri zagonu oglaševalskih kampanjah na omrežjih Google AdWords, Facebook in Instagram.

Preberite več..

Oblikovanje in priprava za tisk

Oblikovanje in priprava za tisk promocij kot so poslovne vizitke, letaki, nalepke ali brošure. Promocija preko tiskanih materialov je kvalitetna promocija produkta ali storitve.

Preberite več..

Priprava vsebin in administracija spletnih strani

Spletna stran brez vsebine je kot prazen kozarec. Prav tako je zelo odbijajoča neažurirana spletna vsebina. Pomagamo vam vsebinski pripravi in rednem osveževanju vsebine.

Preberite več..