SEO Optimizacija

SEO Optimizacija spletnih strani

Profesionalno izdelano spletno mesto je prvi korak do uspeha na spletu. Vendar zgolj zato, ker imate lepo in funkcionalno spletno stran še ne pomeni, da vas bo kdo na spletu tudi našel. S tem zamujate veliko priložnost pridobivanja strank, ki dejansko iščejo storitev ali blago iz vaše ponudbe.

Pomagamo vam, da se bo vaše spletno mesto znašlo na prvih mestih pri iskalnih rezultatih na spletnih brskalnikih in boste tako deležni najbolj kvalitetnega prometa – organskega prometa.

SEO optimizacija spletne strani je eno najpomembnejših opravil, ki ga moramo opraviti čimbolj vestno. Pomembno je, da se držimo »checkliste« in resnično opravimo vse tako kot je potrebno. Rezultat, če je spletna stran dobro optimizirana, se vidi po določenem času, ko spletni brskalniki (predvsem Google) indeksira vašo stran.

Kaj pomeni SEO optimizacija spletne strani in zakaj je pomembna ?

SEO optimizacija spletne straniEnostavno, brez tehničnih definicij SEO optimizacija spletne strani pomeni poiskati pravi način, kako spletno stran po različnih iskalnih kriterijih oz. ključnih besedah iskalcem na spletu prikazati na čim višjih iskalnih mestih. Uspeh pri teh postopkih posledično pomeni več organskega oz. brezplačnega prometa na vašo spletno stran. Ko se boste pri iskalnih kriterijih nahajali na prvih mestih, takrat je vaša spletna stran dobro optimizirana. To se vam bo seveda poznalo tudi pri količini dela oz. številu naročil potencialnih strank, ki so vas našli na spletu. Takrat boste spoznali pravo moč SEO optimizacije o kateri je povsod toliko govora.

Analiza trenutnega stanja, iskanje ključnih besed in kvalitetna vsebina

V vsakem primeru, naj se gre za že obstoječo spletno stran ali nov projekt je potrebna podrobna analiza. Čeprav se sliši samoumevno je potrebno dobro opredeliti storitve, produkte oz. tisto, kar želimo na spletni strani prikazati.

Kot rečeno, to se sliši enostavno in samoumevno, vendar žal vedno ni tako enostavno.

Na podlagi opredelitve vsebin poiščemo ključne besede. Izberemo si nekaj glavnih, po katerih želimo, da nas iskalci na spletu najdejo. Seveda tudi to z različnimi orodji preverimo ali so prave, če je mogoče uporabiti boljše besedne zveze. Stremimo k temu, da imamo manj konkurence in več iskalnih poizvedb.

Ključnega pomena pa je kvalitetna vsebina. Na podlagi analize in ključnih besed sestavimo vsebino, ki ustreza določenim kriterijem, ki jih postavlja največji iskalnik na svetu, Google. V kolikor smo naredili vse prav, bo naša spletna stran počasi ampak vztrajno napredovala v mestih na iskalnikih. Če se optimizacije nismo lotili prav, seveda proces ponavljamo toliko časa, dokler ni bolje.

Mi smo to že storili in pridobili ustrezna znanja. Imate čas, da se učite na napakah? Če je odgovor ne, prepustite SEO optimizacijo nam.

Pišite nam in naj se SEO optimizacija vaše strani prične zdaj! 

SEO Optimizacija
Pomakni se na vrh