Izdelava spletnih strani

Oblikovanje in izdelava spletnih strani

Za vsakega naročnika se potrudimo, da ustvarimo lepo in funkcionalno spletno stran za predstavitev svoje storitve ali produkta.

Oblikovanje in izdelava spletnih strani

V sodelovanju z vami pripravimo strategijo spletnega mesta, na način, da vaše spletno mesto ne samo izgleda odlično, ampak tudi deluje odlično.

Odločite se lahko za izdelavo enostavne spletne strani oz. ciljno mesto (landing page) ali pa za izdelavo bolj kompleksne spletne strani, ki ima tudi sistem za samostojno urejanje vsebin. Za sistem urejanja vsebin (Content Managment System) uporabljamo priljubljeno odprtokodno platformo WordPress.

Kot rečeno v sodelovanju z vami pripravimo strategijo spletnega mesta. Izdelava spletne strani poteka v naslednih korakih:

  1. Korak: V tem koraku potrebujemo čim več informacij o vas in vašem poslu. Pogovorimo se kaj vaša storitev ali produkt predstavlja. Poveste tudi kakšne spletne strani so vam všeč, kaj je bilo dobrega na prejšnji spletni strani (če ste jo imeli) in kaj bi radi spremenili. To korak je zelo pomemben, saj predstavlja temelj na katerem bomo gradili naprej.
  2. Korak: Na podlagi pogovora, ki smo ga opravili v prvem koraku in v skladu z vašo obstoječo grafično podobo pripravimo design spletne strani in vsebinsko zasnovo. V tej fazi izrišemo in dodelamo, kako bo spletna stran izgledala na različnih napravah. Nič hudega, če vsebine v celoti še nimate pripravljene, saj lahko za predstavitev in dokončno uskladitev delamo z namišljeno vsebino.
  3. Korak: Ko uskladimo in vi kot naročnik potrdite izgled spletne strani nadaljujemo z razvojem spletne strani. To pomeni, da grem izrisana spletna stran online pod privatno povezavo, ki vam jo pošljemo kjer lahko spletno stran ogledate in jo testirate.
  4. Korak: V tej fazi razvoja vaše spletne strani pa potrebujemo vsebino. V tem koraku bomo vsebino dodajali na posamezne podstrani, ki smo jih definirali v prejšnjih korakih. Lahko vam pomagamo tudi pri pripravi vsebine za spletno stran. 
  5. Korak: Izdelano spletno stran lansiramo. V tem delu vi kot naročnik dela nimate, saj ga mi opravimo za vas. Na spletno stran dodano vsebino bomo SEO optimizirali, spletno stran vpisali v iskalnike, nastavili možnost spremljanje analitike obiskov, nastavili možnost spremljanje organskega prometa, obvestilo o piškotkih…
  6. Korak: Po lansiranju spletne strani vam nudimo tudi osnovni trening “rokovanja” z vašo spletno stranjo in pa podporo. Nudimo vam pomoč in odgovorimo na vsa odprta vprašanja.