Spletne storitve

Video animacije - WordPress spletne storitve.

Izdelava spletnih strani na platformi WordPress

Za vas oblikujemo in izdelamo WordPress spletno stran ali Woocommerce spletno trgovino.

Nudimo vam pomoč pri zagonu spletnega projeka, kot tudi vzdrževanje obstoječih WordPress spletnih strani in Woocommerce spletnih trgovin.

Skozi leta dela in srečevanjem z različnimi CMS (Content Managment System) sistemi se več kot očitno zdi, da je med vsemi WordPress daleč najboljša rešitev. Zato smo specializirali za odprtokodni sistem WordPress in v večini pri različnih spletnih projektih uporabljamo odprtokodno rešitev WordPress. Smo WordPress strokovnjaki.

Kot zapisano v naši ponudbi spletnih storitev ni zgolj zasnova in izdelava multimedijskih vsebin kot so grafike, 2D video animacije in kreativni spletni oglasi, ampak za vas opravljamo tudi druge storitve.

Po vašem naročilu izdelamo kreativno zasnovo spletne strani in le-to tudi izdelamo. Za spletne strani, ki uporabljajo uporabniški sistem za samostojno upravljanje vsebine uporabljamo priljubljeni odprtokodni sistem WordPress. Vse spletne storitve, ki jih nudimo so navedene v nadaljevanju.

Spletne storitve, ki jih nudimo

Izdelava multimedijskih vsebin, obdelava video posnetkov in izdelava video animacij, izdelava spletnih strani in spletnih trgovin, urejanje spletnih strani in vzdrževanje spletnih strani.

Oblikovanje in razvoj spletnih strani

Skladno z vašimi željami izdelamo enostavno spletno predstavitev, ciljno stran (landing page), kompleksno spletno mest z sistemom za urejanje vsebine (CMS sistem WordPress) ali spletno trgovino (sistem Woocommerce).

Obdelava video posnetkov in izdelava video animacij

Za vas uredimo in opremimo video posnetke. Po naročilu izdelamo tudi enostavne ali kompleksnejše video animacije, uvodne špice, napovedi, voščilnice.

.

SEO Optimizacija spletnih strani

Pomagamo vam pri SEO optimizaciji spletne strani, da se bo vaše spletno mesto znašlo na prvih mestih pri iskalnih rezultatih na spletnih brskalnikih in boste prejeli organski promet.

Urejanje spletnih strani in spletnih trgovin

V ponudbi naših storitev so tudi paketi urejanja spletnih strani in spletnih trgovin. Nudimo vam pakete, kjer namesto vas poskrbimo za urejanje vsebin in informacij za nemoteno delovanje vaših spletnih strani.

Vzdrževanje spletnih strani in spletnih trgovin

V naboru naših storitev nudimo tudi vzdrževanje spletne strani ali spletne trgovine podjetja in podporo v primeru težav.

Na ta način bodo vaše spletne strani in spletne trgovine ves čas nemoteno delovale.

Oglasne pasice in oglaševanje

Pomagamo vam pri izdelavi privlačnih oglasnih pasic v skladu z zadnjimi trendi in pri zagonu oglaševalskih kampanjah na omrežjih Google AdWords, Facebook in Instagram.

Koraki za uspešno izdelavo spletne strani

Kvalitetna izdelava spletne strani terja določene korake, ki morajo biti ustrezno izvedeni, da je končni izdelek kvaliteten ter pripravljen, da uspešno zaživi na spletu. Ključni koraki za uspešno izdelavo spletne strani so planiranje spletne strani, oblikovanje spletne strani, razvoj spletne strani, testiranje spletne strani in vzdrževanje spletne strani.

Planiranje spletne strani

Načrtovanje spletne strani je prva faza celotnega procesa razvoja spletnega spletne strani. To je strateško opravilo, katerega namen je opredeliti kakšno spletno mesto želite izdelati.

Oblikovanje spletne strani

Oblikovanje spletne strani je pomemben del dokončane spletne strani. Za zagon spletne strani boste potrebovali izgled, ki bo v celoti prilagojen celostni podobi vaše znamke.

Razvoj spletne strani

Spletni razvoj se nanaša na postopek izdelave spletne strani in uvajanje v splet. V koraku razvoja spletne strani izvedemo kar je bilo dogovorjeno v korakih planiranje in oblikovanja.

Vzdrževanje spletne strani

Vzdrževanje spletnega mesta je proces, s katerim spletno stran ohranjamo posodobljeno, da le-ta deluje nemoteno ter optimalno. Vzdrževanje spletnega mesta vključuje naloge, kot je zagotavljanje delovanja, redno posodabljanje in popravljanje morebitnih napak.

Imate vprašanja?

Pišite nam za brezplačno in nezavezujoče ponudbo ter pridobite željeno informacijo.

Pomakni se na vrh